Lesní víly
Anotace: Jsou...já je viděl
Křik a hlahol lesních slečen
muž je do okovů vlečen.
Koho jednou ony chytí
nebude mít dlouhé žití.
Vesel se člověče a raduj
na dudy nám ještě zaduj.
Radostí si zatím výskej
do tance si k tomu pískej.
Duši nám svou přenechej
tak umři už nedejchej.
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: harmony, CORONATION, Květka Š., Kars, Boudicca
Komentáře (2)
Komentujících (2)