Anotace: tak jsem si zapnul Liter a tohle mě napadlo, tak to sem dávám, jak to právě teď vzniklo... Ještě mi vlastně ani nedošlo, co tím chtěl básník říci ...
Hm, tak takovahle by me treba nikdy nenapadla..Tak ja zas netise zavidim.:) 100
18.04.2006 19:17:00 | BlackTangerine
Jestli nevíš CTCHBŘ, neboj, jednou na to sednou kritici a oni už ti to řeknou.
21.11.2005 15:51:00 | JardaCH
Páni... už vidím, jak se k tobě múzy hrnou!
Tak kdybys měl náhodou přeplněno,
pošli aspoň jedinou o dům dál,
srdíčkově jí uvítám!
A na přátele se konkurz nedělá...
zeptej se svojí duše, ta jistě by o nich něco věděla ;o)))
Paráda!
21.11.2005 15:23:00 | Cecilka
Pěkná hra protikladů a myšlenek. Já bych toho vyhlásil... až bych asi nevyhlásil nic. No tak asi jediné, co vyhlašuji je, že ten autor je asi neobyčejně obyčejnej :-)
21.11.2005 14:46:00 | Manik