Trochu brzo na první sníh...
Je trochu brzo na první sníh
ještě nám na terase neodkvetlo
barevný podzim v té zimě ztich
tak jako dítě když se spletlo
a otevřelo dveře do jinam...
lásko máš bílou všude
jsi jako ještě nenamalovaný portrét
na desku kuchyňského stolu
lásko máš bílé šaty
tak jako nevěsta
pomalu padající z nebe
směrem dolů
lásko jsem bílý pán
vyhlížím tě z malého okna
ve větrném mlýně
lásko jsem bílý patník
u silnice
do Whiteland ...
Přečteno 338x
Tipy 27
Poslední tipující: susana načeva, Oťas, Čarodějka911, labuť, Házté, Severka, harmony, hašlerka, s.e.n, Bíša, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)