Pole a války, štěstí nám z dálky mává a chce se mu smát
Anotace: o starsti života
Slunce mi spaluje tvář,
oči oslňuje zář
a já se do stínu marně ukrývám,
nevím kam jít,
nevím jak žít,
vždyť jen temnotu jeskyně znám.
Chci bojovat se ctí,
rvát se se zatnutou pěstí
rány rozdávat
a bolesti se smát.
Chci jenom vyhrávat,
Se smrtí si hrát
a vykřičet do propastí
mnoho mých strastí,
které už nemůžu snést.
Životem kráčím
v krvi nohy si máčím,
když po bitevním poli jdu.
Štěstí je v dálce
a po této válce
již vím, že ho nenajdu.
Komentáře (3)
Komentujících (3)