Chmura
Anotace: Obyčejná chmura, co už byla nějaký čas schovaná na dně mé duše.
prázdnota vesmíru
zní jak tón prasklých strun
v uších těch upírů
co sajou šťávu z chmur
mé duše.
a v touze po smíchu
slyším tvou tvář mlčet
chci si hrát na pýchu
ale dokážu jen klečet
před tebou.
Slyšíš mé volání,
mé prosby o míru
a mé chmury pohání
zástupy upírů
k svačině.
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: Fenceless, rezina, Miroslav Možný, enigman, Talla, Roger
Komentáře (1)
Komentujících (1)