Napísaná
Som napísaná v tvojej ruke
V tvojej hlave
Na tvojom tele
Dýchanie nesmelé
Je len zásterka túžby
Čo blúzni
A vrie na počkanie
V mojich žilách
Žena čo pila z kalicha vodu
V bielych šatách Popolušky
Otrávila sa jedom
- Láska -
Vstrebaná do jej tela
Vykvitla ako prvosienka v studenej jari
Kvet ktorý zhasína za nocí
Kvitne i keď nemusí
A žiari v tme čo páli
Ako tvoj dotyk na mojej tvári
Ako slnečnica uprostred plání
Pokánie zakončené
A ja som celá
Odovzdaná do tvojho tela
Tam aj ostanem
Amen
Přečteno 311x
Tipy 17
Poslední tipující: fialová, Franti, spare, mamina, enigman, harmony, Házté, WAYWARD, J's .., Kapka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)