Anotace: V jedné písni se říká "Vždycky existuje někdo, kdo chce vlastnit tvé srdce, ale nevidíš ho přicházet, protože jsi od začátku slepá.." kéž je to pravda..
Možná to ani netušíš...ale v Tvém okolí může být človíček,který trpí láskou k tobě ale bojí se přiblížit.
Třeba touží po lásce jako ty ale neví jak ti to říct..
Vím proč ti to píšu,jsem toho sama živoucím důkazem.
Tehdy jsem byla slepá a zahleděná jen do svého trápení
a on se zase bál odmítnutí.Celé čtyři dlouhé roky se naše srdce míjeli.. a věř že krása v pravé lásce nikdy nehraje roli.Krásky se nikdy nedozví jestli jsou milovány upřímně nebo jen pro svůj atraktivní vzhled.
A krása pomine jako kouř v komíně co potom...vydrží takové city? Nebuď smutná a dobře se podívej po svém okolí třeba ho uvidíš! Jinak pěkně napsáno..ST.
16.10.2009 08:40:00 | harmony