Jsem
Anotace: dvakrát jiná ...
Jsem rozervaná na kusy
plazím se mezi kaktusy
sup trochu masa zobne si
pod žhavým sluncem
modrými nebesy
písek v očích
bodláky v duši
plazím se dál
vzdát se to nesluší
jsem poetická něžná dívka,
kterou osud trochu smýká
a začala jsem básně psát
pro někoho,kdo má básně rád
Přečteno 322x
Tipy 16
Poslední tipující: labuť, Bíša, Házté, enigman, CORONATION, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, kleopatra.sedma, harmony, Kars, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)