Moudré myšlenky tak krásně zbásněny!
Hned vznešeji se stará pravda jeví!
Nechceš nám po nocích a nebo na směny
zveršovat Zákony? Zábavněj pak se čtou...
Takhle mám pocit, že o nich nikdo neví! |;-)
19.11.2010 02:43:00 | Špáďa
tuhle pasáž z Bible mám moc ráda - přišla ke mně oklikou když mi bylo kolem 15 a četla sem někerej z dílů Angeliky... vypisovala sem si tenkrát úryvky co se mi líbily - až poměrně nedávno sem zjistila odkud se to v Angelice vzalo :o)
je čas kameny rozhazovat, je čas kameny sbírat... :o)
30.10.2009 10:59:00 | hanele m.