Anotace: Moc vážně to neberte. Je to splácané jen tak narychlo aby tady vůbec něco bylo :)
upřímné a skoro teatrální sebezpytování propojené s posteskem. Pěkné:)
20.10.2009 20:02:00 | Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
Zpátky do dětství by chtěl každý, komenty to dokazují, ale... zkus zlehounak dosednout na tvrdou zem a vystlat si ji podle svých představ, ať nohy tolik nebolí...
17.10.2009 16:37:00 | labuť
vítej na Literu:-) ...ach, to bezstarostné,nádherné dětství :-), dobře jsi ho popsal, jednou nohou tam vlastně ještě jsi :-)
16.10.2009 20:25:00 | Házté
Konec mi nějak nesedí, a to neberu, že je ti 18 a píšeš o dětství - někteří by se tomu mohli vysmát;)
jinak pěkná, zábavný a rychlý, za tip určitě;)
16.10.2009 20:17:00 | tooc
Krásné bezstarostné dětství,kdo by ho nechtěl zpět avšak ještě spousty krás ukáže ti svět.:-)))
16.10.2009 07:44:00 | Sweet KiWi