Neslyšně bloudí tmou....
Neslyšně bloudí tmou
kam ho další chvíle zvou
krásně mlčí samotou
střípkem snů,oblohou
namodralou
vteřinou
bez bázně
píše básně
zní tak prázdně
slova jsou na dně
poslušně zdraví myšlenku
v očích otázku?
v očích slunce
navraty a smutné konce
nejasně,hledá ty co jdou
svojí hloupou samotou
neslyšně bloudí tmou
a ví,ví že jsou
Přečteno 422x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Bíša, Severka, stravla, Házté, PPetrushka, mamina, enigman, CORONATION, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)