NA POVZBUZENÍ
Anotace: Zkrátka na povzbuzení při špatné náladě.
Nepropadej skepsi
psané černou tuší.
Dostal bys z ní sepsi
na té tvojí duši.
Dostal bys z ní depresi,
z tý se těžko hrabe.
To jsou divný móresy.
Hlavu vzhůru, pane!
Srovnej si své myšlení,
nepročítej snář…
Život je jen třeštění,
někdy velkej lhář.
Jsou i chvilky k radosti,
k nadšení a touze.
Co ti budu povídat
namáhavě, dlouze…
Řekni si, no čert to vzal!
Použij ta slova.
Seber se a šlapej dál.
Minulost
už vzala voda.
Přečteno 346x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, WhiteSkull, jedam, Nergal, Linzerka, zelená víla, Zpátky, enigman, Květka Š., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)