Anotace: .....
Teda, píšeš skutečně skvěle, takový styl, na který se ráda naladím. Mmch taky jsem prošla reinkarnací, z vegetariána lidookusovač a z lenochoda panda červená.
23.10.2009 11:28:00 | Rádoby zoufalá
Text se mi velice líbí, protože je osobitý a na nic si nehraje. Působivé.
16.10.2009 12:08:00 | Jana M.
nevím,jak jsi to dokázal?
ale jsi v totožném životě
reinkarnací M.Bezkočky
a mě to moc baví...
16.10.2009 11:09:00 | šuměnka
... strejdo ....
je dobrý vidět ... že někdo žije můj život ...
**** - ... dvacet let po mě ...
----------------------------------
jo, ... jsou to zbyteční debilové .. ..
vycpávka do saka světáka,
poňváč kdo nepadne na dršku, nemůže se zvednout ...
.... a o pocitech ani nemluvě ...
*
16.10.2009 10:44:00 | HarryHH