„ Modelka “
Oslňuje svojí krásou,
___z módních listů, z bulváru.
Všechna mola dotyk nohou,
___uvádí vždy do varu.
Předmět touhy sotva dýchá,
___tělo svou daň předloží,
hlad a žízeň se v něm míchá,
___v žaludku, co lenoší.
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: rezina, Blana, malá slečna, Churry
Komentáře (0)