Setkání s múzou
Chtěl bych Ti děkovat,
…za tvoji péči,
……za tvoje nálady,
co často měníš.
Tvůj zájem o mne,
…o něčem svědčí,
……měl bych jen výhrady,
víš, máš moc řečí.
O nich pak přemýšlím,
…ticho prý léčí,
……i když ty nápady,
tajné sny předčí.
Vídám Tě dost skromně,
…vždy někdo klečí.
Z čekání mozoly
…a pozdrav – hepčí.
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: rezina, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (1)