Ona ještě nedozrála
máš barvu nektarinek
a jisto jistě
ještě
ztmavneš.....
Nejsi už malá
ale tvá vlna dozrálosti
ještě nedoplula
k cíli ...
někdy myslíš zamlženě
a někdy nemyslíš...
Ráda se řídíš
vlastním
Krédem
a někdy přemýšlíš
jaké vlastně
Je...
/jsi spontánní/
a budeš..
*ještě se změníš................
Přečteno 269x
Tipy 9
Poslední tipující: barking bitch, Nergal, CorrimsonTom, Severka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)