Modlitba
.
Posadím se večer k oknu
začnu tiše snít,
přála bych si trochu lehčí
osud někdy mít,
měsíc a hvězdy září -
tak krásně studíc do očí
temný pláštík -
rozhodí noc po zemi toužící
a já sním....
o štěstí v neštěstí,
odhalím pavučiny z dětství
a přeji si být - mámou...
.
Přečteno 452x
Tipy 10
Poslední tipující: Petbab, Jiná, carodejka, Bíša, Ayaka Midoriko, Kars, kleopatra.sedma
Komentáře (3)
Komentujících (3)