Mám ráda
Anotace: ... jak se věci mění.
Město mně známé jen na dálku
nechuť jsem k němu vždy měla
to pro tu vzpomínku na válku...
Okouzlilo mě pak zcela.
K těm nablýskaným ulicím
zdobeným stínem stromů
teď ráda se tam navracím...
Je to jak cesta domů.
A tak mě právě napadá
proč zrovna tady v Berlíně?
Není to žádná záhada...
Zde chovám vnučku na klíně.
Přečteno 312x
Tipy 32
Poslední tipující: Holis, enigman, Juraj Hrom, Dota Slunská, Flamy, Házté, poustevník Jirka, Hloupá Květinka, labuť, Jarka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)