Nebudu vám tady psát příběhy,...

Nebudu vám tady psát příběhy,...

Anotace: Báseň hodně o lidech i o lásce.

Nebudu vám tady psát příběhy,
prostě jsem viděl zázrak přírody.
Co víc si já můžu přát,
dejte mi jen deku,
co bude mě hřát.

Holky ve výkladních skříních,
za kapkami deště tančí.
Duše jejich umělé jsou,
hlavně že zdobí se poslední módou.
V jejich očích není život.
Tak máš na bankovní převod?
Jenom štěstí že umělé jsou,
noční ulicí jdu za tebou.

S kapkami deště tančím valčík,
měsíční svit dá mi šanci.
V parku temném ukáže mi cestu,
údajně se mohu dát i na zcestu.
Kolem se vine hlas:„ zastav a seš náš“.
Jaká si parta u lavečky,
nalákat chce na špačky.
Stříbrně se lesknou,
na konci zlatem svítí
a ráno bolehlav mě neopustí.

Cestu svoji vytyčenou mám,
ejhle kam mě vítr zavál.
Občas vpravo někdy vlevo,
pořád mířím vpřed.
Na konci čeká zázrak světa,
to ve chvíli kdy políbím tvá ústa.
Autor Hantec, 17.10.2009
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemáš vůbec za co! :)

05.11.2009 22:58:00 | Dev_LATea_princess

Děkuji za uznání.

18.10.2009 12:48:00 | Hantec

Úžasná... ráda bych napsala něco víc,ale došla mi slova..vážně super:) ST

18.10.2009 00:36:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí