Ráno je nedokončený den
ten mrzák v noční košili…
Jen rozlousknout ho
pokořit / zabalit snem
Dříve než člověk zešílí –
. . .
Proto mám raději večery..
Udělují rozhřešení jen tak
z milosti
jako když někdo řekne
že tě má rád
a pošle tě v poklidu
´nemuset žít v bolesti´
spát –