Nespravedlnost
Nechápu ty, co nadržujou,
přitom na kamarády si hrajou,
učitel a kamarád to být nemůžu,
pouze v nechápavosti pomůže,
kdopak zkoušený tu bude
a z předmětu maturovat pude,
asi ten kdo má výstřih hluboký
a sukni spadlou na boky,
tohle smutný je a to dost,
dostaneš jedničku když si kost
a když jsi opak a jsi tichá,
tak učitele zdobí pýcha,
je mi líto, ale tak to je
a jiné to ve školství nebude,
co mám na to ještě dodat,
musíte se prostě prodat,
spravedlnost by měla být,
avšak já o ní můžu jenom snít,
ste mi volný kašlu na to,
takže mi polib ty třídní zlato!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)