Paráno ( Morgenstern )

Paráno ( Morgenstern )

Anotace: experimentální

Je paráno.
Zkysnutý pivodech jazykosuká.
Proč To zváno?
……….– mlhavý hlasu vzdech ,
……..………..bolehlav muká .

Oděvošust ,
s náladou , mouchyjídla.
Klopnivý zrakostud ,
……….Ausklobol
………………..- očimýdla .

Tak finepůst ,
léčívá šestpudy .
Ač nerad , prudér zrud ,
……….diskobol ,
……………….slast prost jídla.

Je paráno.

Tak pa ,
…...je ráno . . .
Autor Zbunik, 17.10.2009
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: Blana, rezina, pamp_elka, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Prostě prosté
ST

22.05.2010 11:30:00 | rezina

líbí

Hoslanádherávno "o)

17.10.2009 14:38:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel