Krajina zlátne
Anotace: ... ztrácí se mraky, pro dobrou náladu stačí vám taky?
Stmívání přichází
s podzimem brzy
se spaním v nesnázích
vstávání mrzí
svítání v oblacích
mlhavé ještě
na stromy zavěsí
kapičky deště
pak sluncem zatřpytí
naději kápne
do kopců kývne ti
krajina zlátne
pak i v tom stmívání
se smutek ztratí
ve zlatém toulání
své dluhy splatí.
Přečteno 347x
Tipy 45
Poslední tipující: Holis, Amáta, enigman, Juraj Hrom, Dota Slunská, jita.1965, střelkyně1, Psavec, René Vulkán, Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)