Prázdno
Anotace: a to si piš, že si tě borec najde
Ubývá mrtvol,
spálených zaživa,
život plyne..
deprese tíživá.
Kolem je strachu,
lidé se bojí už i zeleniny,
láska zašlapaná v prachu,
i když mám narozeniny.
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun, Hloupá Květinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)