Nejasný pocit
Anotace: Vše co je teď je i minulostí
S časem se ztrácí
a s časem padá,
okamžik co kráčí,
květina co zvadá.
Oáza tichem kráčí
s polibkem pestré noci,
květina se již neotáčí
od soumraku bez pomoci.
Dívčin pohled ticho svádí
slyšte vánek pohledů,
květina jest dívčino mládí
a čas již mizí z dohledu.
Z našich očí již svět mizí
vnímáme jen jak tu sní,
pššš, k nám již se neotočí.
jeho kroky krásné zní.
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: Žqáry, Zefi, Radek.oslov.Šafárik, kleopatra.sedma
Komentáře (0)