o ničem
Na tvý kůži tetování bříšky prstů hladím, při tom trochu nešikovně přemýšlím zda ladím, tvý pocity , na vrchu já a pode mnou jen ty , jak obrácený svět, tak něžně k tobě slét, můj dotek. Pak k tobě po kůži, ponořen v myšlenkách se spouštím, na laně vzrušení šimrá mě tušení co příjde,milování. Já v propasti, ty po krk v průšvihu trocha té radosti a sprinty o cenu, kdo vyhrál?
Komentáře (0)