Kotě
Anotace: Viděla jsem kotě spící na kytaře
Muzikantské kotě
v rohu pokoje
spalo o samotě
Celou noc cvičilo stupnice
na hmatníku kytary
roztahovalo drápky
co to šlo nejvíce
až nad ránem usnulo
ještě mu ve snech zní
molová, měkká,
stupnice poslední
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Bíša, CORONATION
Komentáře (1)
Komentujících (1)