Anotace: ...otevřená reakce na zengeho Sběrný dvory...
tam..
jinde..
bylo vsechno v poradku..
kdyz zactu se ja do radků..
co stati melo stalo
asi zato..
a kdyz to zena umi
je lepsi nezli vlastnit zlato .o)
18.10.2009 18:13:00 | Bean
Konečně někdo začal vysvětlovat dějiny tak, abych tomu rozuměl! ST
18.10.2009 15:00:00 | Zasr. romantik
sochy....stejně na ně serou ptáci
říkal Laci ..z ulice
měli by mít šroubovací
....palice
18.10.2009 12:48:00 | zenge