cislo prazdnyho pokoje
Anotace: kocovina. radost i smutek. vsechno.
existujou prasky
ktery bych mela brat
a nemela
prasky ktery bych mela brat
se delej na ty
ktery beru
a neberu
a ty
co bych brat nemela
beru jen obcas.
.
docela to ze me
vyprchava
ta touha rict
pustte me
ja chci ven
chci tancit.
tesim se na svoje tetovani
a na pulnocni smich/ov/
.
par mejch milencu
tanci se mnou
/krem na ruce
modry camelky
1,5 l vody
sputnik, ma laska
zadny kondomy
ani deti
moje piercingy
a vecerni nalada
a veta
ze zbytek neni na mne/
pro tebe
/muzes videt
jak se na tebe
divam
a co se mnou
dela tvuj
pohled
zpatky/
nevis
jaky to je
bejt mnou
ale ja takova budu
porad
chci
a ani nevidim
jinou moznost.
nejsem zadnej umelec
sem holka
co posloucha eminema
porad se smeje
neni na vztahy
a prijima
zodpovednost
za svy ciny
.
/dava city najevo
a casto svaci v mekaci/
miluje slovo yes
/kdy souhlasi
se svejma nejlepsima
kamaradama/
fialova fixa
/pisu ti na ruku
cislo prazdnyho pokoje
nevim
jeslti si sam
ale sam bejt
nemusis/
tak zase jindy
pa
a nikomu prosim
nic nerikej.
/íářýíáýáíž
šíážýířážýř
íčýžšžýážý/
Přečteno 321x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, Já Esther Ruth, WAYWARD, mattoni.uz.neni, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (3)
Komentujících (3)