Anotace: ...
našla sem se v tom a proto se mi to tak moc líbilo...moc dík, za napsání tohohle dílka:)
18.10.2009 21:47:00 | rry-cussete
..kdyz to budu hodnotit ciste jako dilo tak pro me jasne nejlepsi dilo co sem od tebe za posledni dobu cetla! a kdyz to beru z ty lidsky stranky, tak myslim ze tim vyjadrujes jakejsi krok dopredu ve svym chapani sveta, nebo spis svyho zivota. coz je vzdycky dobry. drzim palce, at ty kroky co udelas vedou dycky dopredu...
18.10.2009 18:11:00 | mattoni.uz.neni