Sama jako vzpomínka z rychlíku
V šedivém smutku hlásných troub
odjíždíš mi v zeleným rychlíku
popsaným proti své vůli
samotou
zase tě nemám
zase budu sama
sama v tom davu
objímajícím
špínu ulic
sama v přetékajícím smutku
s roztřesenýma rukama
a slovy co zapomněla jsem
ti ještě říct
sama
jako hvězda
které někdo
vysrkl poslední
zbytky helia
v tom kabátu
co jsi mi daroval
loni k vánocům
budu zas
...bez Tebe...
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, hanele m., Petbab, Lacosta1, Zpátky, její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)