Anotace: Tohle jsem psal v hluboké depresi, jinak to berte spíš jako stav... Sám tomu moc nevěřím...
hmmmm..ne sme všichni přecitlivělí nietze je magor, ale chci být nadčlověk ;)
19.10.2009 14:25:00 | DIDADA
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?