Melodiím podzimu
rozevři křídla
má lásko
kráčící
papírovými ulicemi
...
beze slov
a své světlo schováváš
pod svetrem
rozevři křídla
...
má bárko prázdných slov
která mě svědí pod
kůží
a ve svém stínu utápíš
tichou vůni korálů
rozevři křídla
...
osude neklidný
co ve mně spíš
a hladíš chladné ráno
do dlaní
...
leť si výš
o ef výš
Přečteno 317x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, labuť, Severka, PrinceznaHeliovýchbalonků, mamina, hanele m., Lacosta1, Zpátky, Kubino 2
Komentáře (1)
Komentujících (1)