POZNAT . . .
.
Poznat svět neznamená procestovat každý i zapomenutý kout
Poznat život neznamená prožít všechno co se kde nabízí
Poznat člověka neznamená rozpitvat jeho duši i tělo
Proč taky . . . ?
Poznat . . .
.
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: Tanzania, Kubino 2
Komentáře (1)
Komentujících (1)