Zastávka...Liter.cz
Jen tak ležet
a vnímat své tělo.
Chvění
Touhy
Ptám se...
Co Ty bys po mě tak chtělo?
Čtu ve své duši
pročítám jízdní řád.
Cestuji časem
můj tep se zrychluje.
Mám zpomalit?
Zastavit?
Poslouchám a vnímám své tělo.
Vystoupím
Na zastávce...Liter.cz
Přečteno 347x
Tipy 24
Poslední tipující: Pevya, zelená víla, Churry, enigman, Kapka, Juraj Hrom, vodnař, KALI MERO, Bíša, labuť, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)