Nokturna
Anotace: let´s do it a dada
Lámu si srdce na potkání
do rytmu rozbitých zářivek
malá noční marináda u baru
padavka za úplňku
kartézská soustava neřádnic
cíle v nedohlednu
...
lednem, ledneš, (v) lednu
Opouštím svou první derniéru
nenechavé panožky deště a noci
snad si tvoje náruč zachovala genius loci
pátý cenový kategorie
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (0)