beasts of burden, birds of prey
.
někdo nese
jiný loví
já stavím zdi a mosty
do podkovy
pro štěstí
jindy pálím... bořím
jsem v lůnech moří
utopená souostroví
když vzpomínky okleštím
o barvy a vůně
aby prostě byly
prorostu lesem
do podkroví
naroubuju chvíli
na věčnost
další most
ubráním navzdory
a zeď cihlu po cihle odstavím
zatajím v sobě světlo a dech
a jako vždycky skončím na zádech
(ach, ty lidské faktory...)
c´est la vie
.
Přečteno 498x
Tipy 31
Poslední tipující: Nergal, Djinii, a_tao, enigman, sýc, Sandra_T, Zefi, WAYWARD, René Vulkán, Prokešová, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)