Za šera
Za šera
Na sadě stromy jsou odrané
O ptáky, listy i jablka
Slyšíš?
Tam od prutů ostružin
Bázlivě vkrádá se s mlhou tma
Na odvrácené straně klekání
Zvonkohra oblaků z olova
Cítíš?
Ten chlad syčí zpod dveří
Háďátko křivd v klíně domova
Krajina za šera spoutaná
V okovech ladnosti siluet
Vidíš?
Soumrak paletu odkládá
Do barev v okně se vpíjí šeď
Procesí topolů na návsi
Klaní se vidině kostela
Věříš?
Jsme vetknuti do dějů
Ikony svatého večera
Přečteno 329x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zenge, Jana M., Holis, j.c., Pevya, enigman, labuť, Květka Š., Sweet KiWi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)