Orlová...
Když jsem byl malý
stávali jsme na brusláku frontu
Otec mi držel křížky
já se koukal
protlačit davem
a u okýnka prodávali rum
Kroužilo se
pořád dokola
odíral jsem si hubu
o led
a Všude kolem se to hemžilo Gretzkym.
Dnes jezdím
na bruslích sám
se stejně starým Waynem
zatímco malé děcka
jedou v drogách
a na síti
Je to
paráda
.
Přečteno 612x
Tipy 28
Poslední tipující: nella, teď už nikdo, Anežka, Lizzzie, Mango-Holka, Žqáry, Zamilovaná do nezamilované doby, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, isisleo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)