Samča
Anotace: O jedné slečně druhé:-)
Znám se s bílou kobylkou,
co už brzy bude maminkou.
A též se slečnou milou,
co jezdí za tou kobylou.
Jejich vztah je velmi milý.
Pod sedlem i na otěži,
běží spolu o závod.
Kde na to vzíti návod?
Na to krásné přátelství,
co v sobě má i poselství,
poselstvý společných chvil.
Kdo by o podobném nesnil?
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, ilona, bellacomp
Komentáře (0)