...v prasknutej bubline
...v chladnej,priesvitnej tme...
neverím že ešte stále sme
blízko nás uháňajú rýchliky
nevnínam primitívne pokryky
Totálne uzavretá v bubline
...ja viem čo je na vine
Iba tvoj hlas
ktorý zbližuje(rozdeľuje) nás
...chveje sa mi z neho každučký vlas
Nad nami preletí čierna vrana
a odrazu sa vznášam v mojej bubline
sama
Tvoje slová už nie sú ako med
a mäkké ako mach
Neohlásene a prirýchlo
ku mne prišiel strach
Naše ruky
sú už len dve samostatné dlane
Rýchlik prešiel našu lásku
KTO VEDEL že sa to stane?
Slza ľahkými krôčikmi
vyšla z môjho oka
tak prikruto ladne
...A o chvíľu na chladný betón spadne...
A za ňou letí jej sestra
ďaľšia a ďaľšia
a potom
starší brat
MAL SI MA VôBEC niekedy, aspoň jednu sekundu RÁD?
Přečteno 262x
Tipy 12
Poslední tipující: Divoženka1, Churry, susana načeva, aniger, Juraj Hrom, Giginka, WAYWARD, Bíša, Paulín, Hloupá Květinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)