BOLESTI
.
Nerad se vtírám do cízích bolestí
(Kdo nějaké nemá . . . ? )
Modré stránky jsou jimi olepeny
jako plakátovací sloup u náměstí . . .
Rozbité stěny z démantů
Stigmata po znetvořeném těle i duši
Ďáblova sonáta v pekelném ohni
Nevyplakané slzy
Prázdné dlaně
Okoralé rty . . .
Také něco přidám
Etiopie
Súdán
Namibie
Somálsko
. . .
. . .
. . .
. . .
. . .
. . .
Nemohoucí osamělá stařenka v LDN
Novorozenec odhozený do popelnice
Bezdomovec co umrzl v centru Prahy
. . .
. . .
. . .
a snad také trochu já . . .
.
Přečteno 375x
Tipy 15
Poslední tipující: Levandule, G.P., Psavec, Mbonita, zenge, takova, WhiteSkull, Ztracená Tereza, René Vulkán
Komentáře (4)
Komentujících (4)