Takové blues
Čekej radost z černých slz
to je jako blues
kolem tebe běží spousta stínů
jen jim těžko odpovíš...?
zlatou rybku sotva ulovíš....?
je rychlejší než tvůj čas,
to trápí nás
tak to vážně zkus
potkavat spousty vlastních vin
skrýt písně z ranní rosy
písně jak dívčí klín
ukrytého klamu
stíny chodí bosí
co je jako černá slza
jako píseň na pár tonů
jako píseň krásných zvonů
jako skrytých múz
jako tohle černý blues
Přečteno 367x
Tipy 30
Poslední tipující: Levandule, PIPSQUEAK, P.P.S., Juraj Hrom, j.c., Zefi, Psavec, stravla, Mbonita, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)