Anotace: ...nejhorší je když jste na někom závislí (a rozhodně ne proto, že by jste chtěli)
Mně už je předem jasné, že strach budu mít pořád..když to půjde dobře, za dva roky už budu moci pracovat ale ještě bych chtěl nějakou vejšku nebo aspoň nástavbu. Jak jednou naskočíš do pracovního kolotoče, už se s tebou nezastaví..když mi to říkají všichni, něco na tom asi bude. Ale jinak mám náladu stejnou, škola je někdy opravdu k nevydržení..tak přeji, ať se daří ;-)
19.10.2009 18:42:00 | Chancer