Chmurné taje
Duše má je hlavolam,
kdosi říká, že ho znám
svědomí si se mnou hraje
a vytváří různé taje.
Všednost dnů je vlčí hlava
cení zuby zleva, zprava
ať se pohneš kudy kam
všude smutek, všude klam.
Navzdory všem tradicím
smutku v sobě bujícím
nechci Boha zpytovat
nebo s ním snad bojovat.
Chci být jednou jako on
v hlavě rozezněl se zvon
snad mi dobré zprávy nese
naději mi zvukem snese.
Však není to naděje
kam pak tohle dospěje
změní se mi noční chmury
v krásnou záři letní duhy?
Přečteno 239x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, KockaEvropska, isisleo, Bíša, labuť, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)