Spolu jedním být
Anotace: chci šeptat lásko...
chci šeptat slůvko lásko má
a chvět se jako list
líbat tvá ústa líbezná
z tvých očí lásku číst
milovat tě a objímat
v tvé náruči se skrýt
vidět tě oči přivírat
když šeptáš chci tě mít
pak spolu jedním být
mít jeden ret i dech
takovou lásku žít
nechci už jenom v snech.....
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Duhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)