Slečna Marihuana II.
To se mi snad zdá!
Takovej nádhernej stav, nebetyčná pohoda.
Slečna Marihuana mě měla ve své moci.
A já zapomněl! Zapomněl jsem se svěřit!
Dostatečná dodatečnost? Postačující…
Z podzimu cejtim zelený listí…
Cejtim strašně moc vůní, strašně moc pocitů…
Cejtim změť chaotickejch myšlenek…
Cejtim mládí, ale taky zkušenost…
Cejtim eufórii, sílu Imagine a nářek stromů…
Zelený listí to jistí, hlavu mi čistí…
Jsem si víc než jistej, že přijde Třetí věk,
Třetí nářek, Třetí chvalozpěv…
Přijde Vrchol…
Komentáře (1)
Komentujících (1)