Sněží
Sněží
slzy z mých očí
hlava a myšlenky
tak divě
tak živě
se točí
Sněží
kapky krve
z mého srdce
jako prve
tak proč tak prudce?
Sněží
bílé štěstí
do mých žil
Kdo dal
mým citům pěstí
Kdo je tak
krutě zavraždil
Sněží
listí ze stromu
do mých vlasů
Sněží
a já nevidím tu krásu
Sněží
a já už nevstanu
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Larey, Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, Květka Š., hašlerka, Eva:-)
Komentáře (5)
Komentujících (5)