Smutně zářící
Anotace: Chtěla umírat a neříci...chtěla usínat a neříci...chtěla utíkat a neříci...byla !!smutně zářící!! ...
Chtěla umírat a neříci,
že umírala láskou
k němu.
Však velkolepě zachycenu
mívala ji na líci.
Chtěla usínat a neříci,
že usínala
s jeho tváří.
Vždyť byla jen ta toužící,
co nenosí svatozář/i/.
Chtěla utíkat a neříci,
že on je k útěku
jí důvodem.
Byla smutně zářící.
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (0)