ano, lidi jsou šeptající sračky :) protože se vždycky z něčeho poserou nebo někoho naserou :)
21.10.2009 17:39:00 | W.O.K.O.
Tak ten šepot zaujme ty okolo a snaží se to poslouchat tak zmlknou takže je to vcelku jedno:)
Ale závěr který z toho vyplývá:
Lidi jsou sračky!
:D :D
21.10.2009 17:35:00 | Manstein
hmm, povedená... hlavně, že člověk aspon do ticha šeptal, kdzž přímo nehulákal.. vlastně, když člověk šeptá, tak bývá slyšet víc, než kdyby hulákal... ne..?
21.10.2009 17:34:00 | W.O.K.O.